Badeendjes-race - Lionsclub Nieuwkoop

Badeendjes-race

De allereerste badeendjes race op de laatste Koninginnedag was een groot succes. Tot de laatste minuut voor de race, werden er actief op de vrijmarkt nog eendjes gekocht voor en een spannende race, voor mooie prijzen en natuurlijk voor het steunen van de muziektent.

Even na 12 uur werden de 1.000 badeendjes te water gelaten en stond het zwart van de mensen rond de Ringsloot die geel zag van de badeendjes. Met een beetje hulp van een waterspuit gingen de eendjes dapper op weg naar de finish en het werd een hele spannende race. Na ongeveer 20 minuten was het dringen geblazen bij de finish, want er kon maar één eendje tegelijk door het finishpoortje heen. Uiteindelijk waren dit de winnaars:

1e prijs: nr 645  Elektrische Mountain-bike
2e prijs: nr 396  EuroDisney entree voor 4 personen
3e prijs: nr 208  Efteling entree voor 4 personen
4e prijs: nr 334  Twee kaarten voor Soldaat van Oranje

De opbrengst van deze badeendjes-race komt geheel ten goede aan de muziektent en de Lionsclub Nieuwkoop dankt iedereen voor de bijdrage aan deze race.

Bekijk meer foto's via deze korte foto-film:  http://youtu.be/WtJwuyaIQ0A