Decembermaand = HARTEWENS ACTIE!! - Lionsclub Nieuwkoop

Decembermaand = HARTEWENS ACTIE!!

De Lionsclub Nieuwkoop en Rotary Nieuwkoop organiseren dit jaar een hartewens actie. Als symbool is er met medewerking van de gemeente Nieuwkoop een kerstboom geplant naast de muziektent. Wie heeft een steuntje nodig? Wie moet er nodig eens uit? Wie wil wat gezelligheid? Wie verdient extra aandacht of waardering? Doe een ander een plezier of laat uw hart eens spreken, want alles moet zoveel mogelijkheid uit het hart komen.

De actie duurt tot vrijdag 20 december, dus tot vrijdag 16:00 kunnen nog wensen worden ingeleverd bij AH en Benza, bij Slagerij van Wijk en Jumbo, en bij de Kaleidoskoop, maar ook via   of Ondersteuning en giften zijn welkom.

Bekendmaking van de te vervullen kerstwensen is aanstaande Zaterdag, 21 december, om 15:00 uur in de Kaleidoskoop. Initiatiefnemers en begunstigden zullen worden uitgenodigd om te ervaren of en op welke wijze de ingediende kerstwensen worden gehonoreerd. Tijdens een feestelijke kerstbijeenkomst zal de jury onder begeleiding van vrolijke kerstklanken een aantal dorpsgenoten een hart onder de riem steken. Traditioneel zal er Gluhwein en chocolademelk worden geschonken.

Haal een dorpsgenoot uit de put of help een buur in moeilijke tijden!

Lions / Rotary

Hartewens