Badeendjesrace Koningsdag 2014 - Lionsclub Nieuwkoop

Badeendjesrace Koningsdag 2014

In navolging op de zeer succesvolle badeendjesrace van 2013 werd ook dit jaar op Koningsdag weer een badeendjesrace georganiseerd. Bijna 1.200 eendjes besloten om op klokslag 13.00 uur te water te gaan voor een bloedstollende race. Honderden Nieuwkopers stonden langs het water om de badeendjes aan te moedigen en werden ondertussen steeds goed op de hoogte gehouden door Speaker Joost. Een beetje geholpen door opperspuitmeester Onno zwommen de eendjes in zo'n 20 minuten van de ene kant van de sloot naar de andere om uiteindelijke met een fotofinish door het finishpoortje door te zwemmen.

badeendjesrace

Halverwege was het nog erg onduidelijk welk eendje zou kunnen winnen, maar uiteindelijk was eendje 841 de eerste die zijn kopje door het finishpoortje gooide, gevolgd door eendje 642 en 272. Daarna volgde er een hele stoet van eendjes op weg naar de finish.

Het was weer een geweldig evenement met een uitstekende organisatie. Via deze weg bedankt de Lionsclub Nieuwkoop iedereen die een eendje gekocht heeft en ook de leden van Hockeyclub Nieuwkoop voor de ondersteuning tijdens de verkoop. De opbrengst van de badeendjesrace komt voor een groot deel ten goede aan de Voedselbank Nieuwkoop.

Uitslag:

1e prijs:  Pretpark Walibi voor 4 personen:  eendje 841
2e prijs:  Pretpark Efteling voor 4 personen:  eendje 642
3e prijs:  Pretpark Slagharen voor 4 personen:  eendje 272

4e prijs:  Dinerbon restaurant de Hollandse Leeuw: eendje 143
5e prijs:  Dinerbon restaurant Het Vliegend Paard: eendje 1189
6e prijs:  Dinerbon restaurant Tijsterman: eendje 81

7e prijs:  Badeendjeszeepdispenser: eendje 291
8e prijs:  Badeendjeszeepdispenser: eendje 1091
9e prijs:  Badeendjeszeepdispenser: eendje 1047
10e prijs:  Badeendjeszeepdispenser: eendje 256
11e prijs:  Badeendjeszeepdispenser: eendje 1029

12e prijs:  Badeendjespaarpot: eendje 1031
13e prijs:  Badeendjespaarpot: eendje 532

Troostprijs: Het lot van het eendje wat als laatste het water verlaten heeft ontvangst een Dinerbon voor restaurant Lkkr: eendje 1041

Heeft uw eendje naar een prijs gezwommen, neem dan contact met ons op via:

De Lionsclub Nieuwkoop bedankt alle sponsoren voor het ter beschikking stellen van de mooie prijzen!