Concert op de Plas 2014 - Lionsclub Nieuwkoop
We Serve

Concert op de Plas 2014

03-10-2014

Het is inmiddels een mooie traditie: de avond, voorafgaande aan de finale van het Nationaal Regenboog Evenement een concert op de plas. Het concert wordt georganiseerd door de Lions Club Nieuwkoop en wordt met het jaar spectaculairder. Muziekliefhebbers Marco Bruijnes, Paul Frantsen en Hans van Smoorenburg, tekenen voor de organisatie. 
,,Zaterdag 5 juli om 19.30 uur begint het spektakel,'' vertelt Van Smoorenburg. ,,Dan speelt, op een ponton van 12 x 12 m op de plas vóór Restaurant Tijsterman het 55-koppige orkest DSS uit Aarlanderveen, onder leiding van Danny Oosterman".Een tóp orkest dat al heel wat prijzen in de wacht heeft gesleept.''  Zangeres Eileen Schilder, bekend van de theaterproductie Jeans, zorgt voor de vocale ondersteuning. ,,Zij heeft eerder met DSS opgetreden,'' weet van Smoorenburg. Hij voegt eraan toe dat iedereen meteen enthousiast was toen ze hoorden dat vanaf het water wordt opgetreden. ,,Ze hadden geen watervrees.'' Het concert is gratis. ,,Ik roep iedereen, die een bootje heeft  op om toch vooral met vrienden en familie te komen luisteren. Voor de beste plekken geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. '' 
Het concert duur tot 22.00 uur.

Bij restaurant Tijsterman kan, op het terras, tijdens het diner van de muziek worden genoten. Op het water vaart een parlevinker, die versnaperingen verkoopt .

Aansluitend op de optredens een groot scherm op het ponton zodat de kwart finale vanuit uw eigen boot kan worden gevolgd!.

 

Adres: locatie op de plas thv restaurant Tijsterman dorpsstraat 116
Plaats: Nieuwkoop
zaterdag: 05-07-2014 om 19:30 uur