Wensboom actie - Lionsclub Nieuwkoop

Wensboom actie

12-12-2014

De Lions en Rotarians Nieuwkoop organiseren wederom een hartewens actie. Als symbool is er met medewerking van de gemeente Nieuwkoop een kerstboom geplant naast de muziektent.

Wie heeft een steuntje nodig? Wie moet er nodig eens uit? Wie wil wat gezelligheid? Wie verdient extra aandacht of waardering? Doe een ander een plezier of laat uw hart eens spreken, want alles moet zoveel mogelijkheid uit het hart komen.

De actie duurt tot maandag 22 december 16:00. Tot dan kunnen nog wensen worden ingeleverd bij AH en Benza, bij Slagerij van Wijk en Jumbo, en bij de Kaleidoskoop. Maar ook per e-mail: ; of . Ondersteuning en giften zijn welkom.

Bekendmaking van de te vervullen kerstwensen is dinsdag 23 december, om 17:00 uur in de Kaleidoskoop. Initiatiefnemers en begunstigden zullen worden uitgenodigd om te ervaren of en op welke wijze de ingediende kerstwensen worden gehonoreerd. Tijdens een feestelijke kerstbijeenkomst zal de jury onder begeleiding van de vrolijke kerstklanken uitgevoerd door de Fuikenlichters een aantal dorpsgenoten een hart onder de riem steken. Traditioneel zal er Gluhwein en chocolademelk worden geschonken.

Haal een dorpsgenoot uit de put of help een buur in moeilijke tijden!

Lions / Rotary