‘Proef Nieuwkoop’, de allereerste, is een feit ! - Lionsclub Nieuwkoop

‘Proef Nieuwkoop’, de allereerste, is een feit !

01-12-2014

En wat voor een feit, iedereen heeft genoten, het eten was heerlijk.  Vele mensen schoven aan tafel bij hele, of halve bekenden,en zelfs volledig nieuwe vriendschappen kwamen tot stand. Onder het genot van heerlijke wijn werden wereldzaken besproken, terwijl ook de dorps aangelegenheden niet werden vergeten. Iedereen startte met een goede wijn van Krimpenfort in De Kosterij. Het voorgerecht werd genoten bij LKKR of Tijsterman. Tijdens de ‘wissel’ kwamen we weer samen en proosten er op. Het heerlijke hoofdgerecht aten we bij Tijsterman of bij LKKR. En de afsluiting bij De Hollandsche Leeuw was fantastisch. Alle 54 deelnemers hebben tot laat op de avond nagepraat. De goede borrel en wijnen werden niet gemeden.

‘Proef Nieuwkoop’, voor herhaling vatbaar?
Volgens de deelnemers van het eerste uur is het antwoord ‘absoluut!’

Meld je dus aan op proefnieuwkoop@gmail.com of op proefnieuwkoop@lionsclubnieuwkoop.nl
Lions Club Nieuwkoop zal dan deze winter, of het vroege voorjaar opnieuw wat lekkers organiseren

En wat levert dat dan op?

Vele hartenwensen zullen weer in vervulling gaan bij de Kerstwensactie

De netto opbrengst van ‘Proef Nieuwkoop’, 10 euro per deelnemer, zal worden besteed aan mensen die in deze lastige economische tijden niet in staat zijn om te genieten van goede wijnen en lekker eten. Mensen die het wat moeilijker hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Lions Club Nieuwkoop organiseert evenementen geheel belangeloos, om anderen ook eens te laten genieten.

Heeft u een wens voor iemand, schrijf hem op en doe hem in de bus bij een van de inzamelpunten in ons mooie dorp.