Bekendmaking te vervullen kerstwensen Kerstwensactie - Lionsclub Nieuwkoop

Bekendmaking te vervullen kerstwensen Kerstwensactie

27-12-2014

De Lions en Rotarians Nieuwkoop organiseren ook in 2014 een hartewens actie. Doel van deze actie: een steuntje in de rug voor iemand die wat extra aandacht of waardering verdient. Dat kan iemand zijn die even door een wat minder makkelijke periode gaat, maar ook iemand die vrijwilligerswerk doet, of op een andere manier laat zien het hart op de goede plaats te hebben.

Gelukkig zijn er ook dit jaar weer aardig wat Nieuwkopers door hun omgeving genomineerd voor deze actie.

De bekendmaking van de te vervullen kerstwensen was dinsdag 23 december in de Kaleidoskoop. Hieronder een kleine impressie. Mocht u de kerstwensactie willen ondersteunen, of een donatie willen doen, dan kun u contact opnemen via .