Concert op de Nieuwkoopse Plas - Lionsclub Nieuwkoop

Concert op de Nieuwkoopse Plas

19-06-2015

Kika logoLionsClub Nieuwkoop organiseert speciaal voor KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) op Zaterdag 4 juli het Concert op de Plas. Dit jaar wordt het anders dan voorgaande jaren.  Zowel het programma, de muziek, en de plek waar de bands spelen is anders. U kunt genieten vanaf het water in uw eigen boot of vanaf de wal op het terras van Restaurant Tijsterman of op de steigers van de jachthaven.

Tijdens het gehele programma zal er aandacht zijn voor KiKa. Er worden speciale KiKa beertjes verkocht en er zal een veiling plaatsvinden. De opbrengst hiervan gaat naar het goede doel. Wij hopen op uw gulle deelname.

Om 17.15 zal Jambella als eerste band live beginnen door met akoestische pop een groovy stemming ten gehore te brengen. Het wordt meteen een feest der herkenning met een mix van moderne liedjes met hier en daar een ‘nieuwe klassieker’. U kunt uitstekend eten op het terras van Restaurant Tijsterman terwijl u naar deze muziek luistert.

Om 19.00 uur zal de volgende band op het ponton plaats nemen, te weten No Harm, met een repertoire dat switcht van gouden rock klassiekers naar moderne rock stampers en gevoelige ballads, muziek voor een publiek van 16 tot 60 en ouder...

Na deze tweede band zullen we een veiling hebben waarvan de opbrengst naar KiKa gaat.

De avond zal tenslotte afgesloten worden door niemand minder dan de Hucksters! De Hucksters is een rockcoverband met een setlist van songs die niet meer weg te denken zijn uit de rockgeschiedenis.

Met deze drie geweldige bands belooft het Concert op de Plas dit jaar een zeer groot feest te worden. Reserveer alvast zaterdag 4 juli in de agenda, wij rekenen op uw komst.

Zoals voorgaande jaren is de organisatie van het “Concert op de Plas” in handen van LionsClub Nieuwkoop.