Het concert op de plas was een groot succes! - Lionsclub Nieuwkoop

Het concert op de plas was een groot succes!

08-09-2015

Deze zomer organiseerde Lions Club Nieuwkoop een weergaloos concert speciaal voor KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) Op zaterdag 4 juli werd ruim 6.500 euro ingezameld voor dit goede doel.

Dit jaar was anders dan voorgaande jaren. Zowel het programma, de muziek, en de plek waar de bands speelden was anders. Vanaf het water werd er op vele boten meegezongen en gedanst en ook de wal op het terras van Restaurant Tijsterman en op de steigers van de jachthaven Plaszicht was het lekker meegenieten.

Om 17.00 uur startte ‘Jambella’ als eerste band live, met akoestische pop. Een groovy stemming werd gecreëerd en het was een feest der herkenning met een mix van moderne liedjes met hier en daar een ‘nieuwe klassieker’.

Om 19.00 uur begon de volgende band op het ponton, ‘No Harm’, met een repertoire dat switcht van gouden rock klassiekers naar moderne rock stampers en gevoelige ballads, muziek voor een publiek van 16 tot 60 en ouder...

Tussen de bands door was er een veiling waarvan de opbrengst geheel ten goed kwam aan Stichting KiKa.

De avond werd tenslotte afgesloten door niemand minder dan de ‘Hucksters’! De Hucksters is een rockcoverband met een setlist van songs die niet meer weg te denken zijn uit de rockgeschiedenis.

Het was met deze drie geweldige bands een prachtig Concert op de Plas dit jaar. Een zeer groot feest dat waarschijnlijk volgend jaar navolging zal krijgen. Iedereen bedankt voor de komst en de gulle giften aan KiKa.