Kerstwens actie laatste oproep! - Lionsclub Nieuwkoop

Kerstwens actie laatste oproep!

16-12-2015

De Lionsclub&Rotary Nieuwkoop hopen over 7 dagen een aantal inwoners van Nieuwkoop te verblijden met een blijk van genegenheid, warmte of steun. Daarvoor hebben wij uw steun nodig!

Dit is dan ook een oproep aan alle inwoners van de gemeente Nieuwkoop om op te geven wie u vindt een schouderklopje te verdienen? Wie zou eens wat aandacht kunnen gebruiken? Wie heeft nodig behoefte aan gezelligheid? Wie verdient extra aandacht of waardering?

U geeft iemand op; wij proberen iemand met het juiste gebaar te verblijden. Vertel het ons en niet degene die u op het oog heeft:

- Uw wens, korte omschrijving!

- Voor wie? Naam en adres

- Waarom? Motivatie, vanwege, omdat…..

- Uw gegevens, adres/telefoon

De actie duurt tot dinsdag 22 december 16:00 uur. Wensen kunnen worden ingeleverd bij Albert Hein, Slagerij van Wijk, Jumbo, en bij de Kaleidoskoop.

Per e-mail: of

Bekendmaking en uitreiking van de te vervullen kerstwensen is woensdag 23 december, om 19:00 uur in de Kaleidoskoop. Tijdens een feestelijke kerstbijeenkomst zal de jury onder begeleiding van vrolijke kerstklanken een aantal dorpsgenoten een hart onder de riem steken. Traditioneel zal er Gluhwein en chocolademelk worden geschonken.

Doe mee en haal een dorpsgenoot uit de put of help een buur in moeilijke tijden!