Muziekfestival Regthuysplein 25 juni - Lionsclub Nieuwkoop
We Serve

Muziekfestival Regthuysplein 25 juni

17-06-2016

25 Juni is het zover: De Nacht Van Het Plein. Een muzikaal festijn dat Nieuwkoop swingend de zomer in brengt. Aanvang: 19 uur. Toegang: gratis. 

Met optredens van twee regionaal bekende feestbands en muzikale omlijsting van niemand minder dan DJ Tino. Als klap op de vuurpijl is er ook een Amerikaanse veiling, waarmee je niet alleen het goede doel steunt, maar ook een piano kunt winnen!

20 uur: Party Animals

De Alphense Party Animals (featuring Mike Schuurman) is de frisse doorstart van een roemruchte Alphens rock & roll band. Denk aan een combinatie van Van Dik Hout, Jerry Lee Lewis en ABBA, maar dan nét te hard en te snel.

21 uur: LEKKER

LEKKER staat ook wel bekend als LEKKER Ultimate Rock Covers, en dat is niet voor niets. De band speelt al jaren alle tentfeesten plat, in de regio en daarbuiten. Maak je op voor een avond luidkeels meebrullen met feesthits van de afgelopen 30 jaar!

22:30 DJ Tino

Het feest wordt afgesloten met een greatest hits sessie van Tino's Discoshow. Onmogelijk om bij stil te blijven staan!

Goed doel

De Nacht Van Het Plein is bedoeld om aandacht te vestigen op Stichting Muziekonderwijs Nieuwkoop. De opbrengst van De Nacht Van Het Plein gaat bovendien in zijn geheel naar het muziekonderwijs op basisscholen in de gemeente Nieuwkoop. Lionsclub Nieuwkoop heeft hiervoor een stichting opgericht, die basisscholen helpt om muziekondewijs terug te brengen in de klas. 

Kinderen hebben muziek nodig. Muziek vergroot hun wereld en levert een bijdrage op cognitief, emotioneel, sociaal en creatief vlak. Dat blijkt ook uit wetenschappelijk onderzoek. Het bespelen van een instrument bevordert de ontwikkeling van de motoriek en het kinderbrein. 

Donaties Stichting Muziekonderwijs Nieuwkoop

U kunt Stichting Muziekonderwijs Nieuwkoop ook direct steunen. Neem hiervoor contact op met