Concert tbv Muziekonderwijs Nieuwkoop - Lionsclub Nieuwkoop

Concert tbv Muziekonderwijs Nieuwkoop

28-06-2016

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat kinderen muziek nodig hebben voor hun ontwikkeling. Lions Club Nieuwkoop heeft de stichting ‘Stichting Muziekonderwijs Nieuwkoop’ opgezet met een fonds, die ten doel hebben het regulier muziekonderwijs op korte termijn aan alle kinderen op de basisscholen in de Gemeente Nieuwkoop mogelijk te maken.

Op zaterdag 2 juli organiseren wij een concert tbv Muziekonderwijs in Nieuwkoop in de Sint Martinus Kerk te Noorden. Aanvang 19.30 uur tot 21.30 uur. Toegang gratis!

De (vooral klassieke) muziek zal worden uitgevoerd door o.a. zeer getalenteerde jonge musici en professionals uit het Groene Hart.

Op het programma staan werken van Piazzolla, Rachmaninoff, Saint Saëns, Grieg, Händel, Rieding, Rubinstein, Mägi, Rodriguez, de Sarasate, Yanshinov, van Beethoven en Joplin.

Meld je aan voor het event op Facebook