Kerstwens actie 2016 - Lionsclub Nieuwkoop

Kerstwens actie 2016

13-12-2016

De Lionsclub en Rotaryclub Nieuwkoop organiseren wederom een Kerstwens actie.

Meld een dorpsgenoot aan

Wie heeft een steuntje nodig? Wie moet er nodig eens uit? Wie wil wat gezelligheid? Wie verdient extra aandacht of waardering? Doe een ander een plezier of laat uw hart eens spreken.

De actie duurt van dinsdag 6 tot donderdag 22 december 16:00. U kunt onderstaand formulier gebruiken om iemand aan te melden waarvan u vindt dat deze in aanmerking komt voor een attentie of steuntje in de rug.

Haal een dorpsgenoot uit de put of help een buur in moeilijke tijden! Meld hieronder een persoon aan waarvan u vindt dat deze in aanmerking komt voor de kerstwensactie 2016.

[EDIT]: de kerstwensactie 2016 is inmiddels voorbij. U kunt voor dit jaar personen voordragen bij Rotary Nieuwkoop: https://www.rotary.nl/nieuwkoop/

U kunt uw wens ook inleveren bij AH, Keurslagerij van Wijk, Jumbo en bij de Kaleidoskoop.

Bekendmaking van de te vervullen kerstwensen is vrijdag 23 december, om 19:00 uur in de Kaleidoskoop. Initiatiefnemers en begunstigden zullen worden uitgenodigd om te ervaren of en op welke wijze de ingediende kerstwensen worden gehonoreerd.

Tijdens een feestelijke kerstbijeenkomst zal de jury onder begeleiding van vrolijke kerstklanken een aantal dorpsgenoten een hart onder de riem steken. Traditioneel zal er Gluhwein en chocolademelk worden geschonken.

Ondersteuning en giften zijn welkom.

Lions / Rotary