Concert aan de Plas: 1 juli 2017 - Lionsclub Nieuwkoop

Concert aan de Plas: 1 juli 2017

20-06-2017

Op zaterdagavond 1 juli zullen uitzonderlijk talentvolle jonge musici en groot orkest een concert geven met werken van o.a. Bach, Yanshinov, Vivaldi, Killar, Carlos Gardel en Biber in de H. Martinuskerk aan de Simon van Capelweg 62 te Noorden. Toegang: een vrijwillige bijdrage van minimaal 10 euro.

Jong als ze zijn, hebben ze hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend. Onder de talenten bevinden zich ook musici die al (inter)nationale aandacht mogen genieten. Een aantal muzikanten gaf vorig jaar al acte de préséance in Noorden en oogsten toen veel lof; mede door het uitzonderlijk hoge niveau van hun performance.

De opbrengst van het concert komt geheel ten goede aan Stichting Muziekonderwijs Nieuwkoop. Doel van deze stichting is muziekonderwijs mogelijk te maken voor alle kinderen op de basisscholen in de gemeente Nieuwkoop. Muziekonderwijs was vroeger onderdeel van het lesprogramma, maar is een aantal jaren geleden door de overheid wegbezuinigd.

Het concert vindt plaats op 1 juli a.s., van 19.30 uur tot 21.30 uur, in de H. Martinuskerk Simon van Capelweg 62 te Noorden. Toegang: een vrijwillige bijdrage van minimaal 10 euro.