LadiesNight - Lionsclub Nieuwkoop

LadiesNight

30-09-2014

Woensdag 30 november tijdens de zgn. LadiesNight van onze Lions Club mochten we Danielle de Bruijn verwelkomen. Danielle de Bruijn is een Nederlands waterpoloster. Met het Nederlands team veroverde ze op de Olympische Zomerspelen van 2008 in Peking goud. Ze scoorde in de finale tegen de Verenigde Staten (9-8) zeven van de negen Nederlande doelpunten en was met zeventien treffers topscorer van het toernooi.

Danielle vertelde over haar ervaringen tijden de OS in Peking, maar ook over alle voorberiedingen, de fysieke en mentale trainingen en het belang van teambuilding. Aan het einde van haar verhaal mochten de aanwezigen zelf nog een aantal vragen beantwoorden om te zien hoe de teamverdeling van de Lions en hun partners was. Een geweldige presentatie van Danielle!