Lions Club Nieuwkoop organiseert Benefit Bridgedrive. - Lionsclub Nieuwkoop

Lions Club Nieuwkoop organiseert Benefit Bridgedrive.

Op zaterdag 28 januari wordt door de Lions Club Nieuwkoop een bridgedrive georganiseerd, waarbij de opbrengst ten goede komt aan de Voedselbank Alkemade en dan met name voor de personen in de gemeente Nieuwkoop die hiervan afhankelijk zijn.

Deze Bridgedriveis een parenwedstrijd waarbij wordt gespeeld in één zitting van zes ronden. Er wordt gespeeld in groepen naar sterkte, zoveel mogelijk ingedeeld op zgn. meesterpunten. Elk bridgepaar worden gekoppeld aan sponsors en de sponsorgelden komen geheel ten goede aan de voedselbank.

Voor deze speciale bridgedrive kunnen zich zowel nog spelers als ook sponsors aanmelden.

Meer informatie over de bridgedrive, de aanmelding als deelnemer of sponsor via Rob Brouwer op 0172-572275 () of Rien Vorst op 0172-574640 ()