Lions Club Nieuwkoop organiseert Benefit Golftournooi. - Lionsclub Nieuwkoop

Lions Club Nieuwkoop organiseert Benefit Golftournooi.

Op 23 april heeft de Lionsclub Nieuwkoop een golftournooi georganiseerd ten bate van de Voedselbank. Aan de wedstrijd hebben 35 mensen deelgenomen. Ook namen 4 mensen deel aan een golfclinic. Op de baan van de Golf-en Countryclub Liemeer werd gestreden om de Lionsclub-Voedselbank bokaal. De opbrengst bedroeg 1.000 euro. Namens de Lionsclub Nieuwkoop heeft Jelle Moraal een cheque ter waarde van dit bedrag overhandigd aan 2 bestuursleden van de Voedselbank, Maarten Alderden en Niek Bert Paff. Zij gaven aan dat wekelijks circa 60 mensen in Nieuwkoop een broodnodig pakket van de Voedselbank krijgen. Hiervoor is steeds weer veel geld nodig. Zij zijn dan ook blij met de ondersteuning door de Lionsclub.

De uitslag van de wedstrijd is als volgt:

1e prijs          : Riet van Schie
2e prijs          : Marijke Witte
3e prijs          : Ada van Denderen
4e prijs          : Mak Vossenberg

Met een gezellige lunch en veel dank aan de deelnemers en de sponsors werd deze succesvolle activiteit van de Lionsclub Nieuwkoop afgesloten.