Kerst Hartewens voor Nieuwkoop. - Lionsclub Nieuwkoop

Kerst Hartewens voor Nieuwkoop.

Lionsclub Nieuwkoop geeft u deze kerst de unieke kans om voor een plaatsgenoot een wens in te doen. Dat kan door een wensformulier in te vullen of een berichtje te sturen aan.

De kerstwensboom zal opgesteld worden bij de toren op het Reghthuysplein. Uw wens kan natuurlijk ook in de boom worden opgehangen!

Bijzonder en uitvoerbaar
Hoe meer het ‘hart’ geraakt wordt, hoe origineler de wens, hoe eenvoudig te verwezenlijken, hoe meer voor de handliggend en terecht de wens, hoe groter de kans dat de vakjury van Lionsclub Nieuwkoop deze in redelijkheid zal honoreren.
De wens moet ten goede komen aan iemand die duidelijk een steuntje in de rug kan gebruiken of vanwege bijzondere redenen in het zonnetje gezet mag worden. Het mag een kadootje zijn of iets materieels als het bijwonen van een concert, een dagje uit of een kopje thee. Maar ook aandacht of een verrassing behoren tot de mogelijkheden. Bedenk wel dat alles van Nieuwkopers voor Nieuwkopers is en het dus behapbaar en uitvoerbaar moet zijn.

Help ons er een feest van te maken
Lionsclub Nieuwkoop zet zelf mensen en middelen in om de wensen te vervullen. Maar hoe meer steun wij ontvangen voor dit initiatief in geld of goederen en diensten, des te meer wensen kunnen worden vervuld. Steunaanmeldingen kunnen via het e-mailadres of bij de winkeliers op het formulier.