HARTENWENS VOOR NIEUWKOOP, deel 3! - Lionsclub Nieuwkoop

HARTENWENS VOOR NIEUWKOOP, deel 3!

HARTENWENS VOOR NIEUWKOOP, deel 3!

Bekendmaking van de te vervullen kerstwensen is aanstaande zaterdag, 22 december, om 15:00 uur in de Kaleidoscoop. Initiatiefnemers en begunstigden zullen worden uitgenodigd om te ervaren of en op welke wijze de ingediende kerstwensen worden gehonoreerd. Tijdens een feestelijke kerstbijeenkomst zal de jury onder begeleiding van vrolijke kerstklanken een aantal dorpsgenoten een hart onder de riem steken. Traditioneel zal er Gluhwein en chocolademelk worden geschonken.

Wie heeft een steuntje nodig? Wie moet er nodig eens uit? Wie wil wat gezelligheid? Wie verdient extra aandacht of waardering? Doe een ander een plezier of laat uw hart eens spreken, want alles moet zoveel mogelijkheid uit het hart komen.